Annie Stanley, omadega merel

 


Raamatut "Annie Stanley, omadega merel" (Sue Teddern) on mõnus lugeda hämarate sügisõhtute tubases valguses ja soojuses!

Annie elus on madalseis. Ta on lõpetanud suhte ning on töötu. Ootamatult sureb Annie isa. Viimaseks piisaks karikas on, kui kasuema kavatseb isa tuha puistata paika, mis Anniele ja tema õele midagi ei tähenda. Annie varastab tuhaurni ja otsustab leida isa põrmule väärika koha... Kuid ta ei suuda otsustada, kus peaks olema isa viimne paik. Hetke ajel tekkib mõte viia isa tuhaurn laevanduspiirkondade tuurile. Anniele tundub, et isale kui suurele merehuvilisele meeldiks see. 

Rännates Suurbritannia rannikul kohtub Annie erinevate võõraste inimestega, kuid ka tuttavatega minevikust. See teekond kujuneb Annie jaoks palverännakuks, kus seigeldes hakkab ta oma seniseid seisukohti perekonna ja suhete osas revideerima. Annie jõuab järeldusele, et oleks võinud mõnikord teisiti toimida...

Rahulik lugu endasse vaatamisest ja endaga rahu tegemisest, leinast ja eluga edasi minemisest ning armastusest ja hoolimisest, mida on mõnikord kergem hinnata kodust eemal.

🐾




 

 





 

 

 






Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Mika Keränen "Varastatud oranž jalgratas", "Peidetud hõbedane aardelaegas"

Minu lugemise aasta 2023

C. K. McDonnell "Kummalised sõnumid"