Jänesefaktor

Maalehe krimisarja viimane ja viieteistkümnes raamat kannab pealkirja "Jänesefaktor" (Antti Tuomainen). Pealkiri tundub kuidagi kummaline krimiraamatu kohta, ka kaanekujundus on ebaharilik. Raamatu tagakaanel olev sisukirjeldus kriminaalse loo sisu kohta eriti vihjeid ei anna.

Ometi on juba esimesel leheküljel olemas hiidjänes (plastist) seikluspargis, samuti põnevus ja tagaajamine, võitlus elu eest...

Kindlustusmatemaatik Henri Koskinen jääb äkitselt töötuks. Samal päeval saab mees teate, et tema vend Juhani on surnud ja pärandanud talle seikluspargi. Paraku on seikluspark võlgades. Sel alal võhik Henri alustab seikluspargi toimemehhanismi "läbinärimisest" ja kohtub kriminaalse kontingendiga. 

Raamatus on irooniat ja huumorit, ka romantikat. Minu jaoks kulges tegevus lõpplahenduseni natuke pikaldaselt. Või on see hetketunne kiirelt areneva koroonakaose taustal...

Minu lemmikuteks Maalehe krimisarjas olid: "Ronkmust" (Ann Cleeves), "Pääsmiseks paljudele" (Elizabeth George), Christine Falls" (Benjamine Black) ja "Mõrvad Bagder`s Driftis" (Caroline Graham). Kõikide krimisarja raamatute kohta leiad siit, minu blogist, ka postituse!

Rahulikku hingede aega raamatute seltsis! Ole hoitud! 💓

🐾

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Margus Luik "Elu Elisabethiga"

Minu lugemise aasta 2023

C. K. McDonnell "Kummalised sõnumid"