Taylor Jenkins Reid "Evelyn Hugo seitse abikaasat"

 

122/2022
Taylor Jenkins Reid "Evelyn Hugo seitse abikaasat"
Rahva Raamatu Kirjastus 2022, tõlge Bibi Raid, 475 lk.

Meediast kuuldu Hollywoodi staaride kohta läheb mul tavaliselt ühest kõrvast sisse, teisest välja, aga raamatu lugemine ärgitas mõtisklema, mis tegelikult kuulsuste glamuurse elu taga. Romaan tundus nii usutav, et tekkis mõte, kas ehk pole tegu reaalse looga.

Evelyn Hugo on üks suurimaid filmistaare läbi aegade. Avalikkus on ülesköetud uudishimust, kes oli seitsmel korral abielus olnud Evelyni eluarmastus. Eraklik ja eluõhtul Hollywoodi filmitäht on viimaks otsustanud avaldada tõe oma suurejoonelise ning skandaalse elu kohta. Intervijueerijaks valib ta kõikvõimalike reporterite hulgast Monique Granti. Monique on hämmeldunud, kuid üllatusest toibunud, otsustab pakkumise vastu võtta. Naise elus valitseb madalseis: abikaasa jättis ta maha, ka karjäär pole piisavalt edu toonud. Kaotada pole midagi, võib-olla hoopis võita. Evelyn ei soovi ajakirjanikult pelgalt esikaanelugu, vaid oma biograafiat. Monique tunneb näitlejannaga vesteldes sidet ja lähedust...

Saladused, südamevalu, seksuaalsed sättumused, intriigid, reetmine, teesklus, kuulsuseiha... Õnneks ka tingimusteta sõprus ning armastus - selline see suurilma elu on. Kõigel küljes nähtamatu või nähtav hinnalipik. Romaan on köitvalt kirjutatud ning ühtlaselt haarav lugemine algusest lõpuni. Nautisin lugemist, tundes sümpaatiat ja poolehoidu tegelaste suhtes. Liigutav oli nende tee mõistmiseni, mis elus tõeliselt ainsad väärtused.

Selle raamatu kohta olen küll ainult kiitvaid hinnanguid kuulnud ja lugenud. Ühinen aplausiga! 

🐾


 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Mika Keränen "Varastatud oranž jalgratas", "Peidetud hõbedane aardelaegas"

Minu lugemise aasta 2023

C. K. McDonnell "Kummalised sõnumid"