Colleen Hoover "Kõik algab meist"


Colleen Hoover "Kõik algab meist"
Pegasus 2022, tõlge Raili Puskar, 300 lk. 
28/2023

Colleen Hooveri lugude arutlevalt köitev sisu ja ladus väljenduslaad meeldivad mulle. Nii ka selles romaanis, mis järg raamatule "Ei iial enam". Lily lahutas abielu Ryle`ist, sest mees oli vägivaldne. Neil on pea aastaseks saav tütreke Emerson. Mõlemad harjuvad parajasti uue eluga, kui Lily kohtab tänaval ootamatult oma esimest armastust Atlast. Tasahilju omavahel suheldes mõistavad nii Lily kui Atlas, et nende tunded teineteise vastu pole kadunud. Lily on küll vaba, kuid tütre kaudu seotud eksabikaasaga, kes põrmugi ei talu, et Atlasel võiks olla tema tütre ja endise naise elus oluline koht...

Valus ja hellalt eluline teema, mis ka reaalselt võib kedagi puudutada. Loos on taas parajalt pinget, üllatusi ning kindlasti kohe ainest kaasaelamiseks, -mõtlemiseks. Kõik algab meist, nii on.

Autor tunnistab, et kirjutas järjeloo lugejate palvel, kes soovisid teada, kuidas Lily ja Atlase suhe edasi kujuneb. Päris palju puudutatakse selles ka esimeses osas toimunut. Just seepärast tundub mulle, kui kaht lugu omavahel võrdlen, et "Ei iial enam" oli vast haaravam lugemine. Siinse osa puhul tuli ette üsna palju tuttavat ega lõpulgi muud võimalust poleks. Muidugi meeldis romaan mulle sellest hoolimata ja kindel lugemissoovitus Hooveri fännile tundeküllase armastusloo lugemiseks! 

🐾



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Mika Keränen "Varastatud oranž jalgratas", "Peidetud hõbedane aardelaegas"

Minu lugemise aasta 2023

C. K. McDonnell "Kummalised sõnumid"