Jenny Colgan "Suvi Ranna tänava väikeses pagariäris"

 

78/2022
Varrak 2022, tõlkija Faina Laksberg, 383 lk.

Eelmisel suvel ilmunud ja loetud "Ranna tänava väike pagariäri" oli mõnus puhkuseromaan. Kui ilmus järg raamatule, tekkis isu sedagi lugeda.

Suvi saabub looduskaunisse Cornwalli Mount Polbearne`i saarele. Toimekas Polly Waterford on armunud oma kodusse, kallimasse Huckle`isse ja väikesesse lunnikesse nimega Neil. Tundub, et enam õnnelikum olla ei saagi. Saarele tuleb hiljuti mehe kaotanud Selina, kes püüab leida siin lohutust. Pollyl on aga Selina ees saladus, mille ilmsikstulek võib nende suhted põrmustada. Looduses valitseb tasakaal, kui midagi on hästi, laekub kusagilt probleem või tuleb neid lausa mitu...

Tunnistan, et lugemine edenes visalt. Kes ma muidu olen ühe raamatu haaval lugeja, haarasin jälle kõrvalt teise ja panin selle kõrvale. Nii vahelduva eduga lugesin. Sündmustik hakkas justkui venima ja erilist emotsiooni ei tekkinud. Esimene lugu "Ranna tänava väike pagariäri" see-eest meeldis väga. Tundub, et tegelased ammendasid end minu jaoks eelmise osaga. Samas rahulik raamat kellelegi ajaviiteliseks lugemiseks. Pealegi on lisatud seitse uut Polly ja külaelanike lemmikküpsetiste retsepti, mille järgi huviline saab küpsetada.

🐾

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Mika Keränen "Varastatud oranž jalgratas", "Peidetud hõbedane aardelaegas"

Minu lugemise aasta 2023

C. K. McDonnell "Kummalised sõnumid"